Betfair

Total bedømmelse

4,5 rating
Spiludbud
5,0 rating
Livebetting
4,0 rating
Tilbagebetaling
5,0 rating
Website/Mobil
4,0 rating
Besøg Bookmaker
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Fordele
  • Kæmpe udvalg
  • Ingen limit
  • Godt website
Ulemper
  • Begrænset åbningstid support

Anmeldelse af betfair.dk

Betfair blev grundlagt tilbage ved årtusindeskiftet, og de kan efter 20 år i branchen prale af at være den største spillebørs i verden samt at have etableret en solid sportbetting-platform. Er du fodboldfan, kender du nok allerede Betfair Spillebørs, da de i skrivende stund er officiel bettingpartner for både Brøndby FC og Real Madrid FC. Er du fan af en eller begge af disse klubber, er dette måske et ekstra incitament til at prøve lykken hos Betfair!

Betfair er ikke ligesom de fleste andre betting-platforme såsom Unibet eller Bet365, da Betfair ikke er en bookmaking-tjeneste, men faktisk en spillebørs. Dette betyder, at når du spiller hos Betfair, spiller du ikke mod en bookmaker, men i stedet for spiller du mod andre spillere. Du køber eller sælger ganske enkelt spil – du må selvfølgelig godt gøre begge dele! – og på denne måde løber du aldrig ind i betting limits efter større overskud. Den professionelle eller semiprofessionelle spiller vil derfor nyde særligt godt af Betfair, da der ofte er rigtig høje odds hos Betfair Spillebørs.

Fordele ved at vælge Betfair Spillebørs

Der forefindes også en helt traditionel type sportbetting hos Betfair. Du kan ganske enkelt spille de spil, som er sat op af andre spillere, der agerer som individuelle bookmakere og oddssættere på platformen. Du kan også finde rigtig mange specialspil for hver sportsgren og liga, især de mere populære ligaer indenfor fodbold og basketball. Du skal dog være opmærksom på, at specialspil ikke altid tilbydes på dansk, siden specialspil, ligesom pre-match og live betting, er sat op af andre brugere hos Betfair, ikke Betfair selv.

Fordi Betfair ikke selv skal fokusere på at hyre oddssættere og bookmakere overhovedet, har det været muligt for dem at sætte en spillebørs op uden lige. Deres vedligehold af deres udbudte spil samt deres administration er i top, siden de kan fokusere alle deres ressourcer på dette i stedet for at fokusere på odds og bookmaking. Derfor skal du også regne med, at større spil og ligaer tiltrækker mere trafik og interesse. Dette betyder også, at der generelt er et mere internationalt syn på sagerne, så du kan blandt andet se stor interesse inden for dart og rugby foruden fodbold, basketball og tennis.

Betfair har selvfølgelig også et helt særligt forhold til odds, siden de er en spillebørs i stedet for en bookmaker i egen ret. Når kommission ikke er medberegnet (som du kan læse mere om under Ulemper forneden), er der en utroligt høj tilbagebetaling hos Betfair, typisk omkring 95 %.

Har du altid gerne villet prøve at være bookmaker, er Betfair et af de absolut bedste valg på markedet. Siden Betfair blot fungerer som platform og mellemmand mellem spillere og bookmakere, er dette en nem og ligetil måde at starte som bookmaker. Du kan derved sætte oddset, præcis som du ønsker, og på denne måde kan du udvikle talentet for bookmaking. Det er selvfølgelig altid muligt at sælge et odds igen, hvis du fortryder et specifikt spil.

Betfair ved, at de appellerer til et mere passioneret publikum, og derfor har de gjort det særdeles nemt for dig at tilgå deres platform. Foruden deres hjemmeside, der er kompatibel til både desktop og mobil, har de også en mobil-app, som har en særdeles glimrende søgefunktion. Betfair tilbyder gebyrfrie betalingsmetoder inden for de gængse typer, altså kreditkort, bankoverførsel og e-wallet. Det anbefales at være opmærksom på valuta, der da kan forekomme tab grundet vekslingskurs.

Ulemper ved at vælge Betfair Spillebørs

Foretrækker du af den ene eller den anden årsag at spille på dansk, skal du være opmærksom på, at Betfair ikke tilbyder specialspil på dansk. Så hvis du gerne vil forsøge dig med specialspil hos Betfair, er det en god idé at finde en ordliste frem. Dette er igen grundet deres status som spillebørs i stedet for bookmaker. Specialspil foregår hovedsageligt på engelsk, men på specifikt danske spil er der selvfølgelig specialspil på dansk.

Dette er en af de store ulemper ved at spille på Betfair, da det jo er vedligeholdt af spillere for spillere. Det online marked er fuldstændigt internationalt og derfor ikke særlig venligt overfor ikke-engelsktalende spillere. På den anden side er de fleste ord og termer indenfor betting låneord fra engelsk, så er man erfaren spiller, kan man nok godt følge med. Ligeledes betyder den spiller-drevne bookmaking også, at der er størst trafik ved de mest populære ligaer og sportsgrene, så holder du af asiatiske tennis-ligaer, er Betfair nok ikke det mest oplagte sted for dig at spille.

Fordi Betfair Spillebørs ikke er en bookmaker, men i stedet en spillebørs, skal du være opmærksom på kommission, gebyrer og lignende, som bliver pålagt dine gevinster inden udbetaling. Ved tilbagebetaling pålægges der et gebyr, og dette gebyr ligger som udgangspunkt på 6,5 %. Hvis du spiller oftere, bliver denne kommission stille og roligt lavere, så hvis du er en meget afslappet spiller, er Betfair nok ikke det bedste valg til dine spil.

Til gengæld kan du også komme ud for en såkaldt premium charge, hvis du spiller særdeles ofte og opnår særdeles højt overskud. Dette er et tillæg, der pålægges professionelle og semi-professionelle spillere, og skyldes ganske enkelt den store mængde penge, der kan skifte hånd ved disse højrisiko-spil, som Betfair er platform for. Det er dog også forstået således, at spillere, der bliver pålagt premium charge, typisk har råd til det ekstra gebyr, og at disse spillere som oftest benytter betting som en fast indtægtskilde.

Find flere bookmakere og betting-sider med Find Bookmaker

Foruden denne anmeldelse af Betfair tilbyder vi hos Find Bookmaker dig også flere anmeldelser af bookmakere. Du kan finde disse anmeldelser af bookmakere her. Er du blot interesseret i at finde den allerbedste bookmaker, er der en rangeret liste på vores forside. Har du en dybere interesse i, hvad der foregår rundt om betting, odds og bookmaking, kan du også læse vores nyheder om bookmaking og resten af industrien.

Populære bookmakere
Unibet
Unibet
4,5 rating

Bonus
Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.000 kr. til alle nye kunder.

tipwin
tipwin
4,3 rating

Bonus
Tipwin tilbyder en 100% velkomstbonus op til 800 kr. til alle nye kunder..

bwin
bwin
4,5 rating

Bonus
Bwin tilbyder alle nye spillere en velkomstbonus på op til 500 kr.

888.dk
888.dk
4,3 rating

Bonus