bwin

Total bedømmelse

4,5 rating
Spiludbud
4,0 rating
Livebetting
5,0 rating
Tilbagebetaling
4,0 rating
Website/Mobil
5,0 rating
Besøg Bookmaker
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Fordele
  • Varieret udbud
  • Livebetting
  • God mobilversion
Ulemper
  • Til tider lavt oddsniveau

Anmeldelse af Bwin.dk

Bwin var før 2012 et populært alternativ blandt danskere, der savnede noget fra Danske Spil som udbyder af betting og sportsspil. Siden dengang har Bwin gjort en styrke ud af at bevare det, der fik dem til at skille sig ud fra mængden, samt at udvikle på nogle af deres stærkere koncepter. Ligegyldigt om du foretrækker live betting eller pre-match betting, har Bwin et særdeles stærkt udvalg af spil. Bwin har altid været kendt for store mængder spil på de store kampe, og dette ry vil de gerne vedligeholde, så her står de især stærkt. De følger desuden med moden, og du kan derfor også glæde dig til at benytte deres særdeles veludviklede mobile platform.

Solidt udvalg af forskellige typer spil og betting

Når det kommer til udbud af spil, står Bwin rigtig stærkt i fronten af markedet. De er som oftest tidligt ude med deres odds, og de er gode til at holde sig opdaterede på alle de sportsgrene og ligaer, som de dækker. Bwin er altså lidt af en blæksprutte, når det gælder deres brede udvalg. Dog skal man være opmærksom på, at Bwin som de fleste store udbydere af betting gerne vil appellere til det brede marked, og derfor går man nok forgæves, hvis man søger efter specifikke niche-ligaer. Den gennemsnitlige spiller vil dog være fint tilfreds med udvalget.

Her skal det også nævnes, at Bwin har et særligt tæt forhold til tennis, hvor du som oftest kan finde et udbud, der dækker både bredt og dybt, så at sige. Better du på tennis, kan du nemlig finde flere ligaer verden over hos Bwin. For de resterende sportsgrene såsom fodbold er der dog ikke meget at finde længere nede end de to til tre mest populære ligaer for hvert land.

Bwin er heller ikke bange for at vise lidt personlighed, som det kan læses på deres forhold til tennis. Når de står iblandt andre velkendte giganter som Unibet og Bet365, vælger Bwin at fokusere på nogle af de mere spøjse valg, og derfor kan du for eksempel også bette på underholdning og politik hos Bwin. Er du derfor opdateret på de kulturelle begivenheder, kan du finde nogle særlige og spændende ting at vædde om hos Bwin.

Live betting og tilbagebetaling af odds

Bwin har ofte fokus på flere specialspil i de fleste ligaer og sportsgrene, som platformen dækker. Holder du eksempelvis af Premier League, kan du derfor være heldig at finde op mod 200 forskellige spil på blot én enkelt Premier League-kamp. Her kan du bette på målscoring, hjørnespark, scorecast og meget mere. Dette høje antal specialspil per kamp gør sig både gældende for de internationale ligaer såsom ovennævnte Premier League, men også danske ligaer såsom Superliga, hvor du ofte kan finde over 100 specialspil per kamp.

Trods deres dybdegående dækning af tennis tilbyder Bwin kun omkring 20 specialspil per tenniskamp, hvorimod ishockey kan ligge stabilt omkring de 40-50 specialspil per kamp. Det skal dog nævnes, at Bwin har én gennemgående mangel ved deres specialspil, nemlig at de ikke tilbyder spil på Asian handicap.

Hvad angår odds, har Bwin en vane for at justere deres odds hele vejen igennem opstartsforløbet til kampen. Generelt ligger Bwin ret gennemsnitligt i forhold til sine konkurrenter, hvad angår tilbagebetaling, hvor det svinger fra 93 % til 95 % eller højere alt efter kampen. Især på visse sportsgrene såsom vintersport og cykling kan der være rigtig pæne odds, men som spiller skal du ikke vente for længe med at udnytte de gode odds, for Bwin justerer hurtigt oddsene, hvis de er for iøjnefaldende i forhold til resten af markedet.

Bwins udvalg af live betting går relativt pænt hånd i hånd med deres udvalg af pre-match-spil. Ligegyldigt hvilken sportsgren der er tale om, kan du typisk finde lige så mange eller næsten lige så mange spil i pre-match som i live bet. Faktisk er Bwin en af den type betting-platforme, hvor du endda kan finde flere live betting-spil end pre-match-spil i visse situationer. Holder du af et rigtigt sus, kan du også nyde godt af det faktum, at Bwin også nu og da streamer deres live betting-kampe. Har du bettet på flere kampe på én gang, men vil egentlig helst følge med i én specifik kamp, kan du markere den som favorit, så den er nemmere at finde.

Platform med brugbart og brugervenligt design

Bwin har en brugervenlig hjemmeside, hvor det er nemt at få sat din bruger op og komme i gang med at spille. Du kan få vist dine tilgængelige spil enten per kamp eller per spiltype, så det er altså nemt at personliggøre dine spil. Du har selvfølgelig alle de nødvendige funktioner såsom søgefunktion og tilgængelig statistik på specifikke hold og ligaer. Disse funktioner er også tilgængelige på mobil browser eller app, så Bwin er altså særligt nem at have med på farten. Det er selvfølgelig også muligt at foretage betalinger mobilt.

Hvad angår live betting, er det også muligt at tilpasse din brugerflade, så den kan se ud præcis som du ønsker den skal. Bwin har desuden en ”cash-out”-knap, hvilket er en funktion, der skal benyttes med omtanke. Med denne knap kan du lukke dine live betting-spil, før kampen er afsluttet, og du kan både anvende den under spillet, og før spillet overhovedet er gået i gang.

Læs mere om alle de bedste bookmakere hos Findbookmaker.dk

Vi har samlet anmeldelser af alle de mest kendte og anerkendte bookmakere på det danske marked. Er du for eksempel mere nysgerrig på Danske Spil, som er nævnt i denne anmeldelse, kan du læse deres anmeldelse her. Du kan også se alle vores anmeldte og bedømte bookmakere på vores forside, hvor de er rangeret efter stjerne-metoden. De er eksempelvis blevet bedømt ud fra, hvordan deres hjemmeside ser ud, hvor mange spil de har at tilbyde, og hvor god deres support er. Så kan du altså få dannet dig et helhedsindtryk, inden du better.

Populære bookmakere
Unibet
Unibet
4,5 rating

Bonus
Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.000 kr. til alle nye kunder.

tipwin
tipwin
4,3 rating

Bonus
Tipwin tilbyder en 100% velkomstbonus op til 800 kr. til alle nye kunder..

bwin
bwin
4,5 rating

Bonus
Bwin tilbyder alle nye spillere en velkomstbonus på op til 500 kr.

888.dk
888.dk
4,3 rating

Bonus