Stanleybet

Total bedømmelse

3,8 rating
Spiludbud
5,0 rating
Livebetting
3,0 rating
Tilbagebetaling
4,0 rating
Website/Mobil
3,0 rating
Besøg Bookmaker
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Fordele
  • Brugervenligt website
  • Mange specialspil
Ulemper
  • Support

Anmeldelse af Stanleybet.dk

Savner du en moderne og fremadtænkende betting platform, vil du elske Stanleybet. Stanleybet har en lang historie, faktisk helt tilbage til 50’erne i det nordlige Irland. Stanleybet havde til at starte med stort fokus på at have sine egne, fysiske kasinoer samt spillebutikker, da verden ganske enkelt ikke var gået online endnu. Stanleybet er stadig frontløber på offline betting, men de er også at finde online og var faktisk en af de første og største bookmakere til at bryde igennem til det brede Europa. I dag har de hjemmesider og butikker, der har licens til at bette og oddse i flere europæiske lande og har i alt over 3.000 ansatte i Europa.

I dag har de licens og autorisering fra Spillemyndigheden til at operere i Danmark, og det har altid været vigtigt for Stanleybet at overholde lovgivningen i det land, de opererer i. Det er derudover rigtig vigtigt for dem at være ansvarlige og fair inden for betting, da de har stor bevidsthed om deres ansvar og højsæde på markedet, og Stanleybet har altid sat en ære i at være på forbrugerens side, både hvad angår sikkerhed og fairness.

Overskuelig og brugervenlig hjemmeside fra Stanleybet

Stanleybets hjemmeside er i deres genkendelige og unikke røde farve, som med det samme giver en følelse af fart over feltet. Modsat så mange andre u