Stanleybet

Total bedømmelse

3,8 rating
Spiludbud
5,0 rating
Livebetting
3,0 rating
Tilbagebetaling
4,0 rating
Website/Mobil
3,0 rating
Besøg Bookmaker
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Fordele
  • Brugervenligt website
  • Mange specialspil
Ulemper
  • Support

Anmeldelse af Stanleybet.dk

Savner du en moderne og fremadtænkende betting platform, vil du elske Stanleybet. Stanleybet har en lang historie, faktisk helt tilbage til 50??erne i det nordlige Irland. Stanleybet havde til at starte med stort fokus på at have sine egne, fysiske kasinoer samt spillebutikker, da verden ganske enkelt ikke var gået online endnu. Stanleybet er stadig frontløber på offline betting, men de er også at finde online og var faktisk en af de første og største bookmakere til at bryde igennem til det brede Europa. I dag har de hjemmesider og butikker, der har licens til at bette og oddse i flere europæiske lande og har i alt over 3.000 ansatte i Europa.

I dag har de licens og autorisering fra Spillemyndigheden til at operere i Danmark, og det har altid været vigtigt for Stanleybet at overholde lovgivningen i det land, de opererer i. Det er derudover rigtig vigtigt for dem at være ansvarlige og fair inden for betting, da de har stor bevidsthed om deres ansvar og højsæde på markedet, og Stanleybet har altid sat en ære i at være på forbrugerens side, både hvad angår sikkerhed og fairness.

Overskuelig og brugervenlig hjemmeside fra Stanleybet

Stanleybets hjemmeside er i deres genkendelige og unikke røde farve, som med det samme giver en følelse af fart over feltet. Modsat så mange andre udbydere har Stanleybet ikke en menu over sportsgrene eller ligaer til venstre, men de har dog beholdt den overskuelige og letlæselige topmenu, hvorfra du kan tilgå forsiden, sportsvæddemål, live betting, v-sport (virtuelle sport), nyheder og en underside, som specifikt omhandler at spille ansvarligt ?? som nævnt foroven sætter Stanleybet en ære i at være en ansvarlig udbyder.

Det er også muligt at klikke på store og brugervenlige ikoner for de tre store kategorier: live betting, pre-match betting og v-sport. Når du eksempelvis klikker dig ind på sportsvæddemål, altså pre-match betting, kan du se den genkendelige menu over sportsgrene til venstre. Til højre har du din kupon, så du altid kan komme let til dine spil. I en overliggende menu kan du også vælge tidspunkt for de kampe, du gerne vil spille på, og du vælger ganske enkelt bare ugedagen, som kampen spilles. Du kan se syv dage frem, hvilket for de fleste spillere vil være rigeligt, da spillere som regel er bevidste om, hvornår de største eller mest interessante kampe spilles.

Ligeledes er det muligt at se en hel uge frem, hvad angår live betting kampe. Denne menu ser en smule anderledes ud, og det er ikke lige så let at tilgå spil, som det er på pre-match spil. Stanleybet har et bredt udvalg af live betting kampe, hvor der er kampe inden for alle mulige slags sportsgrene, såsom cricket, rugby og bordtennis. Naturligvis er der hovedsageligt forskellige fodboldkampe at vælge imellem, men dette kan man næppe bebrejde Stanleybet for, da fodbold er det, danskere holder mest af at bette på.

Typer af spil hos Stanleybet

Blandt pre-match væddemålene kan du finde et hav af specialspil på de mest populære kampe. Dette er selvfølgelig de store ligaer inden for fodbold, såsom Premier League og den danske Superligaen. Her finder du som regel tocifrede antal specialspil, hvilket selvfølgelig daler stødt, når du kommer ned i de mindre ligaer og de mindre populære sportsgrene.

Foruden de klassiske pre-match spil og live betting spil kan du hos Stanleybet også prøve v-sport. V-sport er et hurtigt spil, der varer præcis 90 sekunder. Det er ganske simpelt virtuel sport, hvor du kan spille på virtuelle udgaver af hestevæddeløb, hundevæddeløb, motorsport og fodbold. V-sport er dog kun tilgængeligt i Stanleybets fysiske butikker samt hos deres autoriserede forhandlere. Du har kun fem minutter til at placere dit væddemål, da de afvikles hvert femte minut. Dette er en hurtig og fremadtænkende måde at bette på, hvor du ikke behøver vide noget om statistik eller data, men blot placere et væddemål og krydse fingre.

Ulemper ved Stanleybet

Der savnes især en åbenlys kundeservice eller support hos Stanleybet, der ikke tydeligt fra forsiden har adgang til en sådan. Efter en hurtig søgning kommer der ikke anden support op end et telefonnummer samt en e-mail. Både telefonnummer og e-mail er til gengæld tydeligt danske, så man er i hvert fald sikret dansktalende og -skrivende support.

Stanleybets forside mangler desuden en overordnet søgefunktion, som blot er til for at komme rundt på hjemmesiden. Selvom det hele er lige ved hånden, kan de fleste brugere altid have tvivl eller ganske enkelt være nysgerrige, og her vil en søgefunktion hjælpe gevaldigt. Det skal dog bemærkes, at søgefunktionen under de specifikke spilletyper fungerer udmærket.

Stanleybet har ikke på nuværende tidspunkt en app, hvilket gør det besværligt at benytte Stanleybet på farten. De spillere, der holder af at spille fra deres mobil, vil altså finde det besværligt at gøre dette. Især er det også negativt, at Stanleybets hjemmeside ikke er kompatibel med mobilbrowser, da man så heller ikke kan komme rundt om den manglende app. Af disse grunde anbefales Stanleybet hovedsageligt til spillere, der foretrækker at blive siddende ved deres desktop computer, når de spiller.

Find flere bookmakere og anmeldelser af bookmakere hos FindBookmaker.dk

Find Bookmaker har skrevet flere anmeldelser af bookmakere, som er tilgængelige og har licens i Danmark. Vil du gerne vide mere om andre bookmakere, kan du finde en oversigt over alle vores bookmaker anmeldelser her. Vi anmelder og fremviser kun bookmakere, som har licens og er autoriserede af Spillemyndigheden. Så er du sikret troværdige bookmakere samt skattefri gevinster. Er du nysgerrig på nyheder om bookmaking generelt, har vi også en nyhedssektion, hvor du kan holde dig opdateret på alt nyt om bookmaking og betting.

Populære bookmakere
Unibet
Unibet
4,5 rating

Bonus
Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.000 kr. til alle nye kunder.

tipwin
tipwin
4,3 rating

Bonus
Tipwin tilbyder en 100% velkomstbonus op til 800 kr. til alle nye kunder..

bwin
bwin
4,5 rating

Bonus
Bwin tilbyder alle nye spillere en velkomstbonus på op til 500 kr.

888.dk
888.dk
4,3 rating

Bonus