Bethard

Total bedømmelse

4,0 rating
Spiludbud
4,0 rating
Livebetting
4,0 rating
Tilbagebetaling
4,0 rating
Website/Mobil
4,0 rating
Besøg Bookmaker
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Fordele
  • Hjemmeside
  • Åbningstider support
  • God tilbagebetaling
Ulemper
  • Ingen telefonisk support

Anmeldelse af Bethard.dk

Bethard er en af de nyere drenge i klassen, og så kommer de endda fra Sverige. Bethard blev lanceret i Danmark i 2018 efter at have opnået stor succes i andre nordiske lande efter deres lancering i 2012. I dag har de autoriserede og godkendte platforme i flere europæiske lande, inklusive Tyskland og England. Den svenske betting-hjemmeside er kendt for at sætte gearet rigtig højt og målene endnu højere. Bethard blev etableret af professionelle spillere, der alle som én ønskede en fornyelse af online-spil og et fokus på at udnytte den nye teknologi til dens fulde potentiale.

Hvad Bethard har at byde på

Bethard har fra starten satset bredt. De kan prale af et rigtig bredt udvalg af sportsgrene, og som så mange andre store udbydere har Bethard særligt stærkt fokus på de mest populære sportsgrene. Fodbold og tennis er især i Bethards rampelys, men der er også plads til niche-sport såsom de gæliske sportsgrene og bandy. Selvfølgelig har mange andre udbydere og platforme samme fokus, men Bethard kan trods sin unge alder sagtens følge med de større og ældre hjemmesider.

Bethard tilbyder alle de normale betting-typer, altså specialspil, pre-match-odds og live betting, for ikke at nævne de gængse slotmaskiner, live casino og så videre. Bethard har et bredt udvalg, hvad angår live betting, hvilket især er relevant for den internationale bruger. Her er stort set ingen kamp for lille, og du kan derfor både finde de mest omtalte VM-kampe og de mest oversete fodboldkampe fra Malaysia. Som med de fleste udbydere er der flere betting-spil på de større kampe og færre på de mindre, men du kan altid finde de klassiske resultat-spil og over/under-spil.

Det er nemt at navigere rundt på live betting-siden takket være en overskuelig menu med aktuelle spil og sportsgrene. Når du klikker dig ind på et aktuelt spil, kan du endda nemt sortere dig frem til den spilkategori, du gerne vil spille i, hvilket hurtigt fjerner al larmen fra skærmen, som typisk kan forekomme hos live betting-sider. Bethard har ligeledes søgefelt på forsiden, så du hurtigt kan finde den specifikke kamp i første omgang, hvilket er et klart plus for brugervenligheden.

Hos Bethard er brugervenligheden i top

Bethard er skabt af spillere, og derfor har det været vigtigt for dem at skabe en god platform til andre spillere. Derfor kører Bethard især på relationer, og inden lanceringen i Danmark i 2018 kunne de derfor annoncere samarbejdet med Zlatan Ibrahimovic, en svensk fodboldlegende, der gjorde deres skyhøje ambitioner lidt mere realistiske.

Bethard har en topmoderne og brugervenlig hjemmeside, der tager udgangspunkt i det klassiske udtryk fra andre, større betting-udbydere. Overvejer du at skifte fra en anden udbyder til Bethard, kommer du derfor hurtigt til at føle dig hjemme hos denne svenske platform. Forsiden er prydet med relevante events, tilbud og bonusser, hvilket betyder, at du skal scrolle ned for at komme til menuoversigten. Dette kan forekomme irriterende for nogle, mens det for andre giver et hurtigt indblik i, hvordan det står til på Bethard, siden de sidst loggede på, meget lig en forside på en avis.

Bethard har endnu ikke egen app, men deres hjemmeside er god både på desktop, mobil og tablet. Selv når du sidder på din mobil, er Bethards hjemmeside hurtig om at loade (hvis du har stabil forbindelse, naturligvis), hvilket selvfølgelig gør det langt nemmere og sjovere at bette og spille. Foretrækker du en app, er der ikke så meget at gøre udover at håbe på, at de snart får skabt én, men mens vi venter, fungerer deres hjemmeside fortræffeligt selv på tablet og mobil.

At spille hos Bethard er at spille globalt

Bethard har sat sig for, at målet skal være at bringe alle hjørner af sport til dig som spiller, og det kan mærkes. De holder fint trit med konkurrenterne, hvad angår de store fodboldkampe, hvor de godt nok ligger lidt lavere end resten, hvad angår tilbagebetalingsprocent. Til gengæld ligger de højere i tennis, og på de mindre markeder brillerer Bethard virkelig. I nogle instanser kan du hos Bethard finde de højeste odds på markedet, hvis du foretrækker de mindre markeder.

Ulemper ved at spille hos Bethard

Da Bethard har så stort et fokus på brugervenlighed på deres hjemmeside, har de desværre ikke haft samme fokus på telefonsupport. Det er ikke ved første øjekast muligt at kontakte dem telefonisk, men til gengæld har de en hjælpe-chat integreret på deres hjemmeside, hvor du typisk får svar inden for fem minutter. Der er også e-mail-support til de længere og mere detaljerede henvendelser, ligeledes med kort ventetid på svar.

Bethard har, måske fordi de er relativt nye på markedet i forhold til andre giganter, ikke altid kunnet holde, hvad de lover. Bethard har selv konstateret, at de ønsker at levere de højeste odds på markedet, men dette stemmer ikke altid overens med sandheden, som nævnt. I stedet ligger de faktisk relativt lavt i forhold til konkurrenterne, især hvad angår de mere populære sportsgrene.

Vil du gerne vide mere om betting og bookmaking?

Find Bookmaker sigter efter at være dit foretrukne sted at finde nyheder og anmeldelser af betting-tjenester, der opererer i Danmark og på internationalt plan. Hos os kan du læse alt nyt om betting og bookmaking, eller du kan holde øje med vores top 10-liste over bookmakers på vores forside. Vi håber, at du vil besøge os igen!

Populære bookmakere
Unibet
Unibet
4,5 rating

Bonus
Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.000 kr. til alle nye kunder.

tipwin
tipwin
4,3 rating

Bonus
Tipwin tilbyder en 100% velkomstbonus op til 800 kr. til alle nye kunder..

bwin
bwin
4,5 rating

Bonus
Bwin tilbyder alle nye spillere en velkomstbonus på op til 500 kr.

888.dk
888.dk
4,3 rating

Bonus