tipwin

Total bedømmelse

4,3 rating
Spiludbud
4,0 rating
Livebetting
4,0 rating
Tilbagebetaling
4,0 rating
Website/Mobil
5,0 rating
Besøg Bookmaker
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Fordele
  • Brugervenlig
  • Website
  • Solid tysk bookmaker
Ulemper
  • Ingen livechat

Anmeldelse af Tipwin.dk

Tipwin kommer originalt fra Tyskland, så de er altså bror til en anden stor og tysk bookmaker på det danske marked, nemlig Cashpoint. Holder du af enarmede tyveknægte og slotmaskiner i fysisk form, kender du måske allerede Tipwins navn, da de især er kendt fra deres offline spil, som man typisk har kunnet finde i spillehaller.

Tipwin er på ingen måde en lille bookmaking tjeneste. Faktisk har de i løbet af deres levetid været hovedsponsor for hele to klubber i Bundesliga, nemlig Bayer Leverkusen og Eintracht Frankfurt. I Danmark har de længe haft licens og er autoriseret af Spillemyndigheden, men udover et indtog af deres fysiske slotmaskiner og enarmede tyveknægte i 2016, havde de ikke rigtig søgt ind på det online marked. I hvert fald ikke før 2019, hvor de åbnede op med NemID-identifikation, og fra da af kunne danskerne også forsøge sig med denne ”nye”, tyske udbyder.

Gennemskuelig og moderne platform

Tipwin udmærker sig ved sin hjemmeside, der på desktop er let at forstå og tilgå. Den har et klassisk design med menu til venstre med alle de tilgængelige sportsgrene, og der er selvfølgelig også en søgefunktion, så du hurtigt kan finde den sportsgren, du er mest interesseret i. Det er også muligt fra menuen at vælge tid, så du kan se kampe, der spilles indenfor de næste tre dage, de næste 24 timer, de næste tre timer, kun i dag eller længere ude end dette. Derudover er det nemt at finde frem til de kategorier, du gerne vil spille i, fra en topmenu, hvor du kan vælge sportsvæddemål, også kaldet pre-match spil, live væddemål og live casino.

Til højre finder du din spillekupon, som er fastlåst hér, så du altid kan komme til dine igangværende spil. Nedenunder denne finder du statistik og resultater, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over dataen bag spillene. Derfor appellerer Tipwins side sig især til talnørderne og dem, der sigter efter eller allerede er professionelle eller semi-professionelle. Dog er Tipwin også god til de grønne spillere, der vil finde siden let at benytte sig af og informativ uden at være overvældende. Det smarte design giver alle de små bidder tekst og tal plads til at ånde, så det er nemt at få sig et godt overblik samt at finde frem til det, man egentlig er interesseret i.

Foretrækker man at spille på mobilen, kan man komme ud for et vejbump, hvis man benytter sig af en telefon, der ikke kører på Android-systemet. Af uvisse årsager tilbyder Tipwin indtil videre kun app til Android-mobiltelefoner, så andre brugere må desværre vente på deres app. På Android-mobiler fungerer appen fint, men til de andre spillere er der heldigvis en mobilbrowser, som er fint funktionel. Designet er ikke helt i top endnu, men med lidt tålmodighed skal Tipwin nok få bikset noget lidt mere brugervenligt sammen til sine spillere, som er på iPhone eller andre Apple-produkter.

Udbud af spil og spiltyper hos Tipwin

Tipwin kan byde dig på et bredt sortiment af spil og sportsgrene. Der er selvfølgelig alle de store sportsgrene, som er populære både i Tyskland, Danmark og resten af Europa. Her menes der især fodbold, basketball, håndbold og ishockey. Der er selvfølgelig flere sportsgrene, faktisk over 25, og derfor kan du også finde niche-sportsgrene såsom dart, snooker, australsk fodbold og squash. Tipwin har selvfølgelig en særlig forkærlighed for fodbold, så for de fodboldglade, europæiske lande kan du finde spil på kampe helt ned til 3. division. Desværre tilbydes der kun spil på danske kampe ned til 1. division.

På de helt store spil til eksempelvis Premier League, La Liga og Bundesliga har Tipwin en flot tilbagebetaling på omkring de 95%, hvilket er rimelig flot i forhold til konkurrencen. Når vi bevæger os væk fra fodbold, kommer oddsene dog ned i mere almindelige tal såsom 92% teoretisk tilbagebetaling på tenniskampe. Hvad angår spilletyper, kan du, som det typisk forholder sig, finde langt flere spil og specialspil på fodboldkampe i de kendte ligaer end på andre sportsgrene og ligaer. I en Champions League kamp kan du altså derfor finde op mod 65 forskellige typer spil, hvilket for den gennemsnitlige bookmaker faktisk er ret lavt.

Ind-, ud- og tilbagebetalinger hos Tipwin

I forbindelse med Tipwins generøse velkomstbonus skal man verificere sig, når man tilknytter sin betalingsmåde. Tipwin har en solid velkomstbonus på hele 100 euro, så det kan altså betale sig at finde sin identifikation frem. Dog er det en kluntet og langtrukken proces, hvor man skal have billed-ID klar samt et dokument fra banken, hvor navn og adresse fremkommer. Heldigvis er Tipwin hurtige om at svare, så når du har fået sendt alt dette, går der sjældent mere end en time, før du er godkendt, og du kan herfra modtage din velkomstbonus ved første indbetaling. Verificerer man ikke sin identitet, kan man stadig indsætte indbetalinger, naturligvis, men man kan ikke modtage denne velkomstbonus.

Når det kommer til indbetalingsmetoder, benytter Tipwin de gængse kreditkort, altså Visa og Mastercard, og de har også Skrill, Neteller, ecoPayz og PaySafeCard samt Trustly bankoverførsel. Til udbetaling er der dog lidt mindre udvalg, hvor du altså kun kan modtage dine gevinster på ovennævnte kreditkort samt Skrill og Neteller. Du kan minimalt indbetale 70 kr. og maksimalt 10.000 kr., selvom det dog veksler alt efter metode. Det er fuldkommen gebyrfrit både at ind- og udbetale, og hvor dine indbetalinger overføres straks ligegyldigt metode, kan dine udbetalinger maksimalt tage to dage.

Læs mere om bookmakere og betting hos Find Bookmaker

Er du mere nysgerrig på bookmaking, betting og andet spil? FindBookmaker.dk er hjemmesiden, hvor du kan finde masser af gode anmeldelser på bookmaking tjenester samt nyheder om bookmaking på både dansk og internationalt plan. Du kan eksempelvis se vores anmeldelse af Tipwins bror fra Tyskland, Cashpoint her. Du kan også se alle de bookmakere, som vi har anmeldt og bedømt her. Vi håber på, at du får tilfredsstillet nysgerrigheden!

Populære bookmakere
Unibet
Unibet
4,5 rating

Bonus
Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.000 kr. til alle nye kunder.

tipwin
tipwin
4,3 rating

Bonus
Tipwin tilbyder en 100% velkomstbonus op til 800 kr. til alle nye kunder..

bwin
bwin
4,5 rating

Bonus
Bwin tilbyder alle nye spillere en velkomstbonus på op til 500 kr.

888.dk
888.dk
4,3 rating

Bonus