CASHPOINT

Total bedømmelse

3,0 rating
Spiludbud
3,0 rating
Livebetting
2,0 rating
Tilbagebetaling
4,0 rating
Website/Mobil
3,0 rating
Besøg Bookmaker
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Fordele
  • Gode odds på populære ligaer
  • Ok indsatspolitik
  • Gebyrfrie transaktioner
Ulemper
  • Mangelfuld support
  • Livebetting

Anmeldelse af Cashpoint.dk

Holder du af simple og enkle spil uden så mange dikkedarer, er Cashpoint måske betting-udbyderen for dig. Denne bookmaker er startet i Tyskland i 1996, og derfra har den desværre et ry for at være lidt kedelig og direkte. Her er ikke så meget fyrværkeri eller store armbevægelser, men der er til gengæld en solid politik at finde. Cashpoint kom til Danmark i 2013, og selvom de ikke er de største eller mest energiske udbydere, har de en solid skare af mere afslappede spillere, der holder af de simple spil og den stille og rolige gang fremad.

Cashpoint ?? et godt sted at starte for begyndere

Cashpoint har desværre et stort minus for typen af spiller, som har bettet og oddset i en del år, og det er, at de hænger lidt tilbage, hvad angår live betting og specialspil. Hos Cashpoint er væddemålene enkle og ligetil, så selv de grønneste nybegyndere kan være med. Det vil desværre sige, at du ikke finder spil på Asian handicap, røde kort, hvem der scorer først eller sidst og lignende specialspil her. Udvalget af spil er begrænset til de mest basale typer spil, stort set uanset sportsgren og liga.

Hvad angår live betting, er Cashpoint beklageligvis en del bagud i forhold til deres konkurrenter. Der er sjældent mange live-kampe og events at vælge imellem. Faktisk har Cashpoint sjældent mere end 10 events ad gangen, hvilket virkelig tæller ned for deres udbud. Til gengæld er det muligt at kombinere dine live betting-spil med pre-match-odds, hvilket selvfølgelig er dejligt, hvis du foretrækker at køre begge typer spil på samme tid. Hos Cashpoint kan du live-bette på to forskellige måder: den klassiske, hvor de viste odds tager hensyn til den aktuelle stilling i kampen, og et nyt fænomen, hvor de viste odds ikke tager hensyn til kampens forløb, men i stedet tager udgangspunkt i, hvorledes oddsene var sat, da kampen startede.

Siden der ikke er et væld af muligheder, er Cashpoint virkelig indbydende for den tilbagelænede eller spritnye spiller. Du bliver ikke overvældet af tusindvis forskellige spil og specialspil, men kan i stedet tage det stille og roligt. Der er selvfølgelig mest fokus på de mest kendte sportsgrene og ligaer, så fodbold er, som altid, kongen. Dette giver især mening, siden Cashpoint er opstartet i Tyskland, og Tyskland jo holder så meget af sporten. Der er de samme typer spil for hver kamp, ligegyldigt hvilken liga der spilles i.

En simpel platform til en simpel udbyder

Cashpoint har en hjemmeside, der ikke ved første øjekast ligner nogen andre. Selvom de har den velkendte menu over spil til venstre, er den ikke som sådan sorteret efter en specifik logik. Her finder du både ligaer og sportsgrene, åbenbart rangeret efter popularitet blandt brugerne. Derfor kan du nemt se kategorier som Champions League, e-sport, dart og fodbold lige i nærheden af hinanden. Da forsiden ikke har en søgefunktion, kan det godt tage noget tid at finde den kategori, man leder efter og vil spille i.

Når du til gengæld har fundet dine spil frem, bliver de sat på en betslip, hvor du selv kan placere dine spil. Du kan spille single, kombinationer og systemspil. Holder du af systemspil, skal du være opmærksom på, at platformen selv fordeler indsats automatisk på det givne systemspil. Dette er, fordi den givne indsats angiver den totale indsats for systemet, ikke indsats per række i systemet.

Fornuftig på grænsen til kedsomhed

Cashpoint kører med en af de absolut laveste grænser for, hvor meget du kan vædde om i kroner og øre, hvilket hurtigt vil skræmme de helt store spillere væk fra denne udbyder. Ligeledes er der også et loft for, hvor meget du får udbetalt i nettogevinst per spil. Denne øvre grænse for gevinster er sat for det enkelte land, og i Danmark ligger den på 70.000 kroner. Dette er stadig en pæn sum for den gennemsnitlige spiller, men det vil hurtigt virke afskrækkende på de professionelle og semi-professionelle spillere.

Beskeden fra Cashpoint er altså klar: Her opereres der med små beløb på få spil. Hos Cashpoint finder du ikke niche-sportsgrene, men i stedet et fokus på de mest populære sportsgrene i vesten, altså fodbold, ishockey, basketball, tennis, håndbold og så videre. Der er hovedsageligt spil på første division i selv de mindste ligaer, som Cashpoint tilbyder spil på. Dette gør det selvfølgelig dejligt og ligetil for nye spillere, men ualmindeligt kedeligt for den erfarne spiller, der nok vil foretrække et bredere og større udbud af spil og sportsgrene.

Cashpoint er ofte rigtig tidligt klar med deres odds, og den teoretiske tilbagebetaling er den samme fra start til slut af kampen. Det store plus ved Cashpoint er, at de ligger rigtig højt, hvad angår de odds på de største og mest populære ligaer. For de store europæiske fodboldligaer kommer tilbagebetalingen helt op på 96 % i nogle tilfælde, hvilket er noget af det højeste, du kan støde på på det danske marked.

Ulemper for erfarne spillere ved Cashpoint

Den garvede spiller eller spilleren, som foretrækker at spille for større beløb, vil desværre finde Cashpoint mangelfuld. Med et petit udbud af live betting-kampe og et loft for både indbetaling og udbetaling vil de fleste professionelle og semi-professionelle nok ikke føle sig velkomne hos Cashpoint. Til gengæld vil Cashpoint være en god nedtrapning til spillere, som måske føler, at spilleriet er ved at tage over. De relativt strikse regler hos denne udbyder vil hjælpe med at køle en passioneret spiller lidt ned uden at fratage spilleren muligheden for at bette og oddse fuldstændigt.

Nysgerrig på flere anmeldelser af bookmakere, der er tilgængelige i Danmark?

Du kan læse mange flere anmeldelser af bookmakere og betting-platforme lige her hos Find Bookmaker! Hos os kan du finde solide anmeldelser af bookmakere, så du kan finde den bedste bookmaker til dine ønsker.

Populære bookmakere
Unibet
Unibet
4,5 rating

Bonus
Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.000 kr. til alle nye kunder.

tipwin
tipwin
4,3 rating

Bonus
Tipwin tilbyder en 100% velkomstbonus op til 800 kr. til alle nye kunder..

bwin
bwin
4,5 rating

Bonus
Bwin tilbyder alle nye spillere en velkomstbonus på op til 500 kr.

888.dk
888.dk
4,3 rating

Bonus